Intro Tegeloutlet

Betonlook tegels - eenvoudig en modern

Met betonlook tegels creëert u elegante en authentieke ruimtes die ideaal passen bij elke interieurinrichting. Het onderhoudsvriendelijke en robuuste karakter van betonlooktegels past bij deze tijd en overtuigt door minimalisme en eenvoud. De bijzonderheid: grootformaat tegels voor een bijzondere binnenhuisinrichting. Natuurlijk kunt u uw kamers ook een stedelijke uitstraling geven met kleinere formaten voor de badkamer, evenals wandtegels in betonlook.

Betonlook tegels zijn bijzonder populair in combinatie met de industriële stijl, die zijn oorsprong vindt in de 20e eeuw en zich sindsdien heeft weten te vestigen als een chique stijlrichting. Met de grote verscheidenheid aan designopties kunt u uw kamers een adembenemende sfeer geven. Vooral in combinatie met andere materialen zijn betonlooktegels een echte allrounder. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan hun rijkdom aan varianten op het gebied van kleur en oppervlaktekwaliteit.

Betonlook tegels - esthetiek op het hoogste niveau

Industriële chic, stedelijke flair en loftkarakter zijn moderne architectonische trends met een duidelijke signatuur: Beton. Het zichtbeton op de wanden, dat zo typerend is voor deze look, heeft altijd gestaan voor een tijdloze esthetiek, die door betonlook tegels voor wanden en vloeren perfect wordt nagebootst. Steeds meer huiseigenaren kiezen ook in hun interieur voor de betonlooktrend, waarmee ze een duidelijk statement maken op het gebied van esthetiek en diversiteit.

Betonlook tegels - Gewoon is niet gelijk aan saai

Beton-look tegels zijn niet meer weg te denken uit de moderne architectuur. Op basis van het originele mengsel van water, cement en pigmenten ontstaat het onmiskenbare en unieke uiterlijk dat uw kamers dat speciale gevoel van verkleinde fabriekshallen geeft. Maar betonlook tegels zijn ook geschikt voor aanhangers van de landhuisstijl, om de rustieke stijl met een modern tintje kracht bij te zetten.

Betonlook tegels zijn bijzonder overtuigend in ruime woonruimten. De minimalistische uitstraling, maakt spannende combinaties mogelijk met witte basistegels en verschillende materialen zoals glas en hout. Zo kunnen spannende combinaties met de puristische stijl van de betonlook tegels leiden tot spannende en stedelijke ruimteconcepten.

Kleurvariatie met een discreet tintje

Betonlook tegels overtuigen met een breed scala aan verschillende kleurnuances. Of het nu gaat om de vele variaties in grijstinten, beige, wit of antraciet: Met het kleurenpalet van tegels in betonlook kunt u stedelijke en discrete ruimteconcepten in industriële stijl werkelijkheid laten worden. Bijzonder opwindend is de installatie van afzonderlijke wanden of volledige vloeren. Betonlooktegels zijn ook geschikt voor een modern design op de keukenachterwand en in de badkamer.

In onze tegel outlet in Kerkrade vindt u een groot assortiment en 40.000 m² voorraad. Naast betonlook tegels hebben wij ook houtlook tegels, buitentegels en terrastegels.